Egy weboldal sikerességének egyik elengedhetetlen kelléke a jól megírt, pozícionált, a keresők által támasztott követelményeknek (rendesen tagolt, kulcsszavazott) megfelelő szövegek, cikkek, tartalmak. Ez az, ami megragadja az olvasó szemét, figyelmét és felkelti érdeklődését. Az internetes olvasási szokások merőben eltérnek, a hagyományos könyv bújástól. Itt az emberek átfutják a tartalmakat, „scannelik”, amit első látásra fontosnak tartanak, ott kicsit megállnak, elmélyednek majd haladnak tovább.

Az internetes tartalmaknál fontos szempont, hogy a keresők számára mennyire megtalálható. A cikkek írásánál fontos figyelni a kulcsszavakra, a keresőoptimalizálás folyamatosan változó szempontjai is figyelembe kell venni. A cél, hogy minél több emberhez jusson el a szöveg. Aki erre nem ügyel, az nem fog jól szerepelni a keresőkben.

Mi szakszerűen állítjuk össze írásainkat, melyek megfelelnek a kereső robotok elvárásainak és a nagyközönség ízlésvilágának. Kérjen ajánlatot szövegírásra, tartalom marketingre!

Living-Room-iPhone-5S-MockUp-600_2

Munkatársaink az online marketing stratégiájának elindításától kezdve, figyelemmel kísérik az Ön kampányának sikerességét. Egy összefoglaló keretein belül, pontos képet kap arról, hogy melyik kulcsszóra, mennyien keresnek havonta a Google keresőjében.

Tesztelje Ön is weboldalát!

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!