A kulcsszóelemzés révén megtaláljuk azokat a szavakat, amelyekhez köti a potenciális vásárló a termékét és/vagy szolgáltatását. Ez a SEO Audit alapeleme.

Kulcsszavaknak nevezzük azokat a kifejezéseket, szóösszetételeket, amelyeket a felhasználók beírnak a különböző keresőkbe. Ahhoz, hogy honlapja az organikus találati listán egyáltalán szerepeljen, tartalmaznia kell a keresett kulcsszavakat vagy kifejezéseket, így érdemes alaposan átgondolni és kiválasztani ezeket. A lehető legtöbb látogató elérése érdekében minden oldalához rendeljen 1-2 kulcsszót.

A kulcsszóelemzésnek kell lenni a keresőoptimalizálás első lépcsőfokának! Ha rosszul válogatják meg a kifejezéseket az elvárt siker elmarad. A kulcsszóelemzés eredményeit nem csak a keresőoptimalizálás során használjuk fel, hanem például a kattintás alapú hirdetések indításakor is.

kulcsszoelemzes-01

Munkatársaink az online marketing stratégiájának elindításától kezdve, figyelemmel kísérik az Ön kampányának sikerességét. Egy összefoglaló keretein belül, pontos képet kap arról, hogy melyik kulcsszóra, mennyien keresnek havonta a Google keresőjében.

Tesztelje Ön is weboldalát!

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!