fbpx

A keresőoptimalizálás vagy SEO (Search Engine Optimization) célja, hogy a weboldalunkat a népszerű keresőkben (elsősorban Google) minél jobb helyre, minél előrébb sorolja arra a témára keresve, amivel mi foglalkozunk. A keresőoptimalizálás csak egy része a teljes online marketingnek, viszont az egyik legégetőbb technikai eleme.

Már meglévő oldalak esetén is érdemes erre fordítani, hiszen a látogatók számát könnyen meg is lehet többszörözni. Ez a folyamat gondos tervezést igényel, és az eredmények is átlagosan 6 hónap elteltével mutatkoznak meg.

Hogy miért fontos a SEO?

Szinte minden felhasználó a Google találati listájának első néhány találatára kattint rá. Célként ezért mindenképp ezt kell kitűzni a megadott kulcsszavakra. A lista elejére való kerülés jelentősen növelni fogja az oldalak látogatottságát. Ha rossz az oldala minőségi mutatója, akkor nem sokat fog segíteni p: legy közösségi oldal jelenléte.

A keresőoptimalizálás egy hosszabb távú folyamat. Mire kész lennénk, jön egy újabb szempont, egy újabb algoritmus. A Google félévente-évente nagyobb változásokat is bevezet, amely alapjaiban változtatja meg a rangsorolási szempontokat. Ezért kell folyamatosan optimalizálni, hiszen fel kell venni a fonalat a keresők rengeteg újításával és nem szabad lemaradni semmiről sem!

Keresőoptimalizálás - SEO
Kulcsszó optimalizálás

Az OpenOnline a következő SEO tevékenységeket vállalja:

  • kulcsszavazás, meta adatok kezelése
  •  Google +1 építés
  •  indexálás
  •  folyamatos elemzés Analytics és Webmestereszközök segítségével
  •  félévenkénti nagy elemzés
  •  félévenként konkurenciaelemzés
  • a Google keresőoptimalizálás során honlapjának a Google keresőalgoritmusát kitévő mintegy 250 tulajdonságnak, paraméternek való minél tökéletesebb megfeleltetés

Munkatársaink az online marketing stratégiájának elindításától kezdve, figyelemmel kísérik az Ön kampányának sikerességét. Egy összefoglaló keretein belül, pontos képet kap arról, hogy melyik kulcsszóra, mennyien keresnek havonta a Google keresőjében.

Tesztelje weboldalát!

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!