fbpx

Mi az az online marketing terv és miért kell nekem?

A mai világban már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, hogy a hagyományos marketing mellett, rendelkezzen jól felépített online marketing stratégiával is. Egy jó marketing terv az alapja, hogy egy cég belépjen az internet világába. Ahogy egy ház építéséhez is elengedhetetlen egy alapos terv, úgy igaz ez egy vállalkozásra is.  Ez lesz az alapja üzletünk sikerességének, a marketingünk hatékonyságának. Ebben határozzuk meg a célpiacunkat, mit szeretnék elérni, és ezt milyen eszközök révén. A végén ebből lesz egy megtérülő ügyfélszerző folyamat!

Online marketing

Mi az én személyes célom a kampánnyal?

Online piackutatás

Mielőtt nekivágunk meg kell határozni a célunk, majd erre kell felépíteni az egész stratégiánkat. Például:

  • Új vevőket/ügyfeleket szeretnénk megnyerni?
  • Egy valóban értékes listát szeretnénk építeni?
  • Látogatottság növelése a cél?

A célpiac meghatározása az első lépése online marketing kampányunk tervezésekor. Kit érdekelhet? Kit szeretnénk megérinteni termékünkkel/szolgáltatásunkkal? Kinek szeretnénk értékesíteni? Ehhez fel kell mérnünk a potenciális vásárlóinkat.

Mivel foglalkoznak? Hol laknak? Mi jellemző erre a célpiacra? Mi a problémájuk?

Ezeknek a kérdéseknek a tisztázása elengedhetetlen!

Ha már ezt a lépést sikerült alaposan körbejárni, konkretizálni, hogy kik lesznek online marketing tervünk célközönsége, akkor következik az eszközök kiválasztása.

Fokozatosan építjük fel vállalkozása online stratégiáját, az alapoktól kezdve, a különböző technikák alkalmazásán át, a végcél eléréséig. Lehet az a mai modern elvárásoknak megfelelő weboldal elkészítése, keresőmarketing technika alkalmazása, PPC kampányok menedzselése, közösségi oldalakon való megjelenés, profin összeállított arculat. Ezek az eszközök együtt, vagy kiegészülve alaposan lendíthetnek cége növekedésén, megítélésén.

Egy jól megírt, végig gondosan kezelt, 6-8 hónapos stratégia előreviszi a cégét, ezáltal könnyebben elérhetőek a kitűzött célok.

12 fős csapatunk tagjai az online marketing különböző területeire szakosodtak, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ez teszi lehetővé az Ön számára, hogy egy kézben összefogva biztosítjuk egy átütő, hatékony online marketing terv megvalósítását.

Egyedi csomag

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!