fbpx

Egy weboldal sikerességének egyik elengedhetetlen kelléke a jól megírt, pozícionált, a keresők által támasztott követelményeknek (rendesen tagolt, kulcsszavazott) megfelelő szövegek, cikkek, tartalmak. Ez az, ami megragadja az olvasó szemét, figyelmét és felkelti érdeklődését. Az internetes olvasási szokások merőben eltérnek, a hagyományos könyv bújástól. Itt az emberek átfutják a tartalmakat, „scannelik”, amit első látásra fontosnak tartanak, ott kicsit megállnak, elmélyednek majd haladnak tovább.

Az internetes tartalmaknál fontos szempont, hogy a keresők számára mennyire megtalálható. A cikkek írásánál fontos figyelni a kulcsszavakra, a keresőoptimalizálás folyamatosan változó szempontjai is figyelembe kell venni. A cél, hogy minél több emberhez jusson el a szöveg. Aki erre nem ügyel, az nem fog jól szerepelni a keresőkben.

Mi szakszerűen állítjuk össze írásainkat, melyek megfelelnek a kereső robotok elvárásainak és a nagyközönség ízlésvilágának. Kérjen ajánlatot szövegírásra, tartalom marketingre!

Kulcsszavazott szövegírás

Munkatársaink az online marketing stratégiájának elindításától kezdve, figyelemmel kísérik az Ön kampányának sikerességét. Egy összefoglaló keretein belül, pontos képet kap arról, hogy melyik kulcsszóra, mennyien keresnek havonta a Google keresőjében.

Tesztelje weboldalát!

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!