fbpx

A kulcsszóelemzés révén megtaláljuk azokat a szavakat, amelyekhez köti a potenciális vásárló a termékét és/vagy szolgáltatását. Ez a SEO Audit alapeleme.

Kulcsszavaknak nevezzük azokat a kifejezéseket, szóösszetételeket, amelyeket a felhasználók beírnak a különböző keresőkbe. Ahhoz, hogy honlapja az organikus találati listán egyáltalán szerepeljen, tartalmaznia kell a keresett kulcsszavakat vagy kifejezéseket, így érdemes alaposan átgondolni és kiválasztani ezeket. A lehető legtöbb látogató elérése érdekében minden oldalához rendeljen 1-2 kulcsszót.

A kulcsszóelemzésnek kell lenni a keresőoptimalizálás első lépcsőfokának! Ha rosszul válogatják meg a kifejezéseket az elvárt siker elmarad. A kulcsszóelemzés eredményeit nem csak a keresőoptimalizálás során használjuk fel, hanem például a kattintás alapú hirdetések indításakor is.

Teljeskörű SEO

Munkatársaink az online marketing stratégiájának elindításától kezdve, figyelemmel kísérik az Ön kampányának sikerességét. Egy összefoglaló keretein belül, pontos képet kap arról, hogy melyik kulcsszóra, mennyien keresnek havonta a Google keresőjében.

Tesztelje weboldalát!

Kérjen egyedi ajánlatot saját igényeire szabva!