By: root On: október 20, 2015 In: online marketing Comments: 0

Tudják, mi kell a sikerhez? Egy jó ötlet. Aztán még egy csomó másik jó ötlet. Tegyük fel, hogy van egy kiváló termékük/szolgáltatásuk. Remek alap, de még csak a tündérmese elején járunk. Az Önök kiváló ötletének ugyanis minél hatékonyabb online megjelenítésre van szüksége ahhoz, hogy népszerű lehessen. Ehhez pedig a mi kiváló ötleteink szükségesek.

Mivel is foglalkozik az OpenOnline? Marketinggel.keresooptimalizalas Közelebbről online marketinggel. Még közelebbről már nehéz volna egy mondatba sűríteni, mi mindenre van szükség ahhoz, hogy egy cég netes megjelenése beváltsa a hozzá fűzött reményeket. Mert ez az, amit mi csinálunk. Egyedi, a teljes netes megjelenést lefedő marketing stratégiákat dolgozunk ki ügyfeleink számára.

CPC, SEO, ROI, CPM… Önnek csak érthetetlen, semmitmondó hárombetűs kifejezések? Többek között ezeken is segítünk átlátni. Cégünk minden típusú online megjelenés maximalizálását garantálja ügyfeleinek az Adwords hirdetésektől kezdve, a keresőoptimalizáción át a hírlevelek kiküldéséig. Hiszünk abban, hogy minden vállalkozás egyedi stratégiát követve lehet sikeres, ezért nem is ajánlunk fix csomagokat. Minden esetben más a termék, a megcélzott célcsoport, és természetesen a marketingcélokra költhető összeg nagysága is eltér. Éppen ezért alakítunk ki minden egyes ügyfelünk számára egyedi stratégiát!

Mint az élet annyi más területére, jelen esetben is igaz, hogy célszerű (sőt létfontosságú) több lábon állni. Aki azt hiszi, a keresőoptimalizálás tulajdonképpen egyenlő az online marketinggel, az tévúton jár. Ugyanez vonatkozik arra is, aki megrendíthetetlen hittel minden energiáját kizárólag egy jól összerakott honlap létrehozásába fekteti, esetleg önmagában egy ötletes Facebook-profiltól várja a megváltást. A legfontosabb a különböző eszközök ötletes és praktikus összehangolása. Mi pedig garantáltan tudunk segíteni vállalkozásának, legyen szó az online jelenlét bármely formájáról.

PREgyik legjelentősebb ügyfelünk, az ÉÓ Újvilág kft. segítségünkkel 2013 óta remek eredményeket ért el az online értékesítés területén. Az OpenOnline-nal elért eredményekre más is felfigyelt, 15 magyar minősített Google Partner cég közül a mi oldalunk került ki fényképpel a Google nyitóoldalára. Nagyon büszkék vagyunk a közös teljesítményre, és természetesen azt reméljük, az Ön vállalatával együttműködve is hasonló eredményekről tudunk majd beszámolni!

!

Trackback URL: https://openonline.hu/nyitott-szemmel-a-harombetus-szavak-vilagaban/trackback/